Masi harmaissa

[Pinkan katselmus]

Tässä alikessu tarkastaa meitin pinkat. Jos oli yksikin ruutu pielessä, niin sitten hän otti jakkaran jaloista kiinni, kantoi koko hökötyksen tuvasta käytävälle ja heitti pinkan pitkin lattiaa. Sai tulla takaisin tupaan nukkumaan, kun pinkka oli hyväksytty.


Ei taitaisi tämän päivän alokkailla onnistua, vaan joku valittaisi jollekin asiamiehelle siitä, että on simputettu! Niin ne ajat muuttuvat. Tämä oli vuotta 1967.

[Kaapin tarkastus]

Masin kaappi ja kitara ovat on kunnossa. Ei ollut huomautettavaa tällä kertaa, mutta olihan noita harjoituskertoja takana.

ja Käännän tällä hetkellä Leonid Pavlovitsh Sabaneevin kirjaa venäjän kieleltä englannin kielelle. Käännös koskee ainoastaan sutta käsittelevää osuutta.

[TST:lle yöllä]

Jotakin pahaa oltiin taas tehty, kun komennettiin taisteluvarustus päälle keskellä yötä ja siitä sitten metsään huutamaan "laukaus, laukaus".

euraan paikallista säätä RaspBerry PI:llä, johon olen langattomasti liittänyt kymmenkunta anturia käyttäen Telldus Duo ohjainbta Raspin USB-portissa. Säätiedot kirjaan tunnin välein MySQL tietokantaan.