Hukkatöitä

[The Gray Wolf Revealed]

Kirjoitin monen suostuttelun jälkeen susikirjan englanniksi yhdessä yhdysvaltalaisen tietokirjalijan Will Gravesin kanssa. Tämä on ehdottomasti laajin susikirjoistani ja sen tarkastamiseen on osallistunut moni nimekäs susiasiantuntija. Mielestäni hyvä kirja.

[Suden Pohjola]

Suden Pohjola on kirjoitettu suomalaiselle lukijakunnalle ja se sisältää pääosin samoja tietoja kuin saksalainen versio. Joitakin kotimaisia kannanottoja olen toki ottanut mukaan - monen harmiksi!

[Das Europa der Wölfe]

Saksalainen Das Europa der Wölfe syntyi, kun luennoin susista Wettringenissä Saksassa ja saksalaiset saivat vihiä minun ruotsinkielisestä kirjasta. Tämä versio menee erittäin hyvin kaupaksi Saksassa ja arvostelut ovat hyviä.

[Vargens Europa]

Vargens europa oli ensimmäinen susiaiheinen kirja, jonka kirjoitin. Kirjaa on markkinoitu Ruotsissa ja Suomen ruotsinkielisilllä alueilla. Painos on myyty loppuun ja kirja on nyt ladattavissa vapaaehtoista maksua vastaan

[Sabaneevin kirja]

Venäläinen biologi Leonid P. Sabaneev julkaisi vuonna 1876 kirjan suurpedoista. Kirjaa ei koskaan ole käännetty, vaan lainasin alkuperäisen teoksen Will Gravesilta. Kesällä 2018 käänsin sen venäjästä englanniksi - ihan huvikseni. Kirjaa ei ole painettu.